Vælg en side

Print Print 

STEINEL BHG 360 Li-lon (Batteridrevet)

STEINEL BHG 360 Li-lon

Batteridrevet-varmeluftpistol BHG 360 Li-lon. Al frihed til varmeluften: Fordi el-ledninger simpelthen ofte genere ved arbejde med varmluft, er der udviklet den første helt trådløse varmluftpistol: BHG 360 Li-lon med et 36V kraftigt, topmoderne Li-lon batteri. Ingen memory effekt, 15 minutters drifttid og helt opladet på kun 60 minutter. Det optimale grundlag for topydelse – ikke kun til brug i elektrostatisk truede områder: Enheden blæser 100l/min varm luft på 400-500°C præcist mod emnet. Emnet belyses ideelt med den integrerede LED. Stærk STEINEL kvalitet i handy format – der leveres i praktisk kuffert. Perfekt til krympning og aflodning. Mobil og perfekt.

Tekniske data  
Effekt: 300W
Temperatur: 400-500°C
Luftmængde: 215-800 I/min
Temperaturindstilling: 2-stage
Varmeelement: Keramisk varmeelement
Mål (L x B x H): 240 x 65 x 265 mm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender et nyhedsbrev ca. 4-6 gange om året, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev Tjek din indbakke. Vi har sendt dig en bekræftelsesmail. (Husk at tjekke om den skulle være smuttet i dit spamfilter / Uønsket email)