Vælg en side

Strips - kabelstrips & kabelbindere

Kabelstrips og kabelbindere i højeste kvalitet

Radiflex tilbyder et bredt udvalg af kabelstrips og kabelbindere til erhverv og industri – både standard kabelbinder strips og specialbindere.
Vi har et specialiseret sortiment af kabelbinder strips: Fx kabelbinder i nylon, metal eller med høj resistens over for fugt, korrosion, kemikalier, UV-stråling og med lav antændelighed.

Standard kabelstrips i nylon

Har du brug for at holde styr på kabler, ledninger mv.? Så er kabelbinder strips i nylon et godt og prisvenligt valg til daglig brug. Nylonstrips fra Radiflex har en maksimal belastning fra 8,1 kg. og op til 113,5 kg. Foruden standardfarverne sort og transparent kan vi fremstille kabelbindere i flere forskellige farver, så det matcher øvrigt udstyr og inventar. For ekstra styrke og holdbarhed fås nylonstrips også med stålnæse. Udover vores standard nylonstrips fører vi forskellige typer specialstrips til brug for brancher inden for fx kemi, fødevarer og den farmaceutiske industri.

Specialudviklede kabelbindere

Vi har mange typer modeller inden for kabelbindere – lige fra særligt solide kabelstrips til varmeresistente kabelbindere og kabelbinder strips i metal. De fluorescerende kabelstrips fra Radiflex gennemgår eksterne styrketests og kvalitetssikring, mens vi også producerer kabelbindere med specialudviklede varmestabilisatorer for øget termisk udholdenhed:

  • Tefzel
  • Med dobbelt lås
  • Fluorescerende
  • Varmeresistente
  • Kabelbindere i metal – rustfrit stål
  • Detekterbare – for røntgen og metaldetektor
  • Med polyprop – høj resistens over for kemikalier

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til vores produkter og kabelstrips? Vi står også klar til at hjælpe, hvis du har specifikke ønsker til farver og dimensioner. Kontakt os meget gerne pr. telefon 46 73 00 55 eller mail: contact@radiflex.dk og hør nærmere.