+45 46 73 00 55 contact@radiflex.dk
Vælg en side

Kabelstrips

Kabelstrips i Nylon eller rustfrit stål.

Ønsker du kabelstrips til hverdagsbrug er kabelstrips i nylon et godt og billigt valg.
Vores kabelstrips i nylon har en max belastning fra 8,1 kg. til 113,5 kg. alt efter hvilken model du vælger. Det er muligt at få stripsene i forskellige farver ellr sort og transparent. På den måde kan du finde strips i en farve som passer ind med resten af inventaret. Vi tilbyder også kabelstrips i nylon med stålnæse som sikre en ekstra stærk og holdbar samling.

Er du på udkig efter strips som skal kunne holde til lidt ekstra tilbyder vi kabelstrips i rustfri syrefast stål med et selv låsende kuglehoved. Disse kabelstrips har en max belastning fra 68 kg til 110 kg men kan holde til temperaturer fra -80°C til 540°C. Disse kabelstrips kan desuden fås i andre dimensioner og farver. Kontakt os hvis du er interesseret i at vide mere.

Viser alle 8 resultater

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter