Vælg en side

Slanger & profiler - PVC slanger - Teflon slanger

PVC slanger – PTFE Teflon slange og profiler

Radiflex tilbyder et bredt udvalg af PVC-, teflonslanger og profiler i højeste kvalitet til erhverv. Vi kan skræddersy profiler og slanger i alle former og størrelser. Vores viden og ekspertise sammen med en høj grad af fleksibilitet gør os i stand til at producere selv komplicerede emner. Vi tilbyder også bearbejdning af profiler og påtager os gerne både små og større opgaver for virksomheder.

Fleksibel PVC slange

Vi fører et bredt udvalg af bløde PVC slanger til mange typer industrielle formål. En blød PVC slange klar fra Radiflex har en høj kvalitet og kan bruges i forskellige industrier. Fx kan en klar og blød PVC slange anvendes inden for det kemiske, fødevaremæssige eller farmaceutiske felt.

PTFE Teflonslange med unikke fordele

Vores teflonslange er produceret udelukkende af teflon eller PTFE. Det giver mulighed for at udnytte materialets ved meget høje og lave arbejdstemperaturer. Teflonslangen kan tåle nedkøling fra 65°C til opvarmning helt op til +260°C. Derudover er det muligt kortvarigt at have en arbejdstemperatur på hele 400°C, uden det påvirker krympeslangen.

En teflonslange har lav friktion med fuld resistens over for UV-stråling og de fleste kemikalietyper. Grundet den store modstandsdygtighed og de unikke egenskaber egner en teflonslange sig særligt godt inden for medicobranchen og i laboratorier.

Gode grunde til at vælge en teflonslange til dine ledninger:

1. Kemisk resistens: Teflonslanger er kendt for deres fremragende kemiske resistens. En teflonslange er i stand til at modstå et bredt spektrum af kemikalier, syrer og opløsningsmidler.

2. Varmeresistent: Teflon er yderst varmeresistent. Teflonslanger kan modstå ekstremt høje temperaturer uden at miste egenskaberne. Dette gør dem velegnede til anvendelser, der kræver håndtering af varme væsker eller dampe.

3. Overflade: Teflonslangens unikke ikke-klæbende overflade gør det let at rengøre og vedligeholde teflonslanger. Den glatte overflade forhindrer også ophobning af partikler og bakterier.

Disse tre egenskaber gør teflonslanger til et sikkert valg i en række industrier.

Kontakt os og hør mere

Vi har hjulpet danske og udenlandske virksomheder siden 1974 med at producere alle typer krympeprodukter i den bedste kvalitet. Vi har et stort sortiment, og vores produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Har din virksomhed brug for en specifik løsning? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Vi kan levere både en klar PVC slange, teflonslange, profiler og tilbehør. Vores erfarne eksperter er klar på telefon eller mail og guider dig gerne, så du får den rette løsning.