+45 46 73 00 55 contact@radiflex.dk
Vælg en side

Print Print 

Assortment bokse

Krympeflex pakket i smarte og handy plast bokse, så der altid er den rette krymp i nærheden.Boksen med krympeflex findes i 3 forskellige versioner.

Assortment boks med tyndvægget krymp.
Stor boks med 350 stykker krympeflex i forskellige farver og dimensioner.Krympeflexen i denne boks er krympeflex der tåler 135°C, og er UL godkendt.Dimensionerne spænder fra 3,2 mm og op til 25,4 mm, alle med en krympe faktor på 2:1.

Vare nummer: 266110.

Assortment boks med tyndvægget krymp.
Lille boks med 156 stykker krympeflex i forskellige farver og dimensioner. Krympeflexen i denne boks er krympeflex der tåler 135°C, og er UL godkendt. Dimensionerne spænder fra 2,4 mm og op til 25,4 mm, alle med en krympe faktor på 2:1.

Vare nummer: 266130.

Assortment boks med tyndvægget krymp med lim.
Mindre boks med 91 stykker sort krympeflex med lim indvendig. Limen er en stærk og kraftig lim, der sikre mod fugt indtrængen, og laver en vandtæt krympeflex samling. Mange stykker lim flex, i forskellige længder og dimensioner. Dimensioner fra 3/1 mm til 12/8 mm krymp med lim, alle med en krympe faktor på 3:1.

Vare nummer: 266140

Andre kunder købte også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter