Vælg en side

Krympeprodukter - krympeslange m.v.

Krympeflex i alle farver

Vi fører klar krympeflex hvid, sort og transparent. Har du specifikke ønsker til farver, kan vi med garanti skabe dem. Vi fremstiller selv vores farver, og derfor kan vi tilbyde præcis den farve, du måtte ønske. Lige fra hvid, transparent og klar krympeflex uden lim til sort og alverdens andre farver.  Vi benytter hele farveskalaen – lige fra metallic, guld, sølv og bronze til neon og fluorescerende farver.

Høj kvalitet og hurtig levering til stærke priser

Radiflex tilbyder kvalitetsprodukter til små og store virksomheder i hele Danmark. Vi har konkurrencedygtige priser. Vores kapacitet gør os i stand til at varetage specialordrer med en høj grad af fleksibilitet.

Stor ekspertise og global leverandør

Radiflex er en erfaren specialist og global leverandør af krympeprodukter til industri og erhverv. Vi startede tilbage i 1974, og vores mangeårige ekspertise og kapacitet gør os i stand til at tilbyde kvalitetsløsninger til erhverv i hele Danmark. Som global leverandør med egne fabrikker har vi mulighed for at tilbyde kundespecifikke løsninger med hurtig levering i høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Har du en forespørgsel om et specifikt produkt, eller har du yderligere spørgsmål til vores krympeprodukter? Så er vi klar til at hjælpe på telefon 46 73 00 55. Du er også velkommen til at sende os en mail på contact@radiflex.dk.