+45 46 73 00 55 contact@radiflex.dk
Vælg en side

Krympeprodukter - krympeslange m.v.

Krympeslanger – krympeflex med og uden lim

Krympeflex bruges til beskyttelse og isolering af fx rør, ledninger kabler og cylindere. Et krymperør beskytter emnet mod slid og korrosion og hindrer effektivt vand, fugt og kemikalier i at trænge ind. Krympeslanger med krympefleks kan effektivt forsegle samlinger. Hos Radiflex fører vi et stort udvalg af krympeslanger med lim, klar krympeflex uden lim m.v.

Bredt krympeflex sortiment

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer krympeprodukter, fx krympeslange med lim og uden lim. Vi fremstiller produkter til fx mærkning, afslutning og opdeling af kabler i form af muffer. Krympeflex krymper ved, at det opvarmes, men krympflex fås også med koldkrymp uden brug af opvarmning.

Krympeflex i alle farver

Vi fører klar krympeflex hvid, sort og transparent. Har du specifikke ønsker til farver, kan vi med garanti skabe dem. Vi fremstiller selv vores farver, og derfor kan vi tilbyde præcis den farve, du måtte ønske. Lige fra hvid, transparent og klar krympeflex uden lim til sort og alverdens andre farver.  Vi benytter hele farveskalaen – lige fra metallic, guld, sølv og bronze til neon og fluorescerende farver.

Høj kvalitet og hurtig levering til stærke priser

Radiflex tilbyder kvalitetsprodukter til små og store virksomheder i hele Danmark. Vi har konkurrencedygtige priser. Vores kapacitet gør os i stand til at varetage specialordrer med en høj grad af fleksibilitet.

Stor ekspertise og global leverandør

Radiflex er en erfaren specialist og global leverandør af krympeprodukter til industri og erhverv. Vi startede tilbage i 1974, og vores mangeårige ekspertise og kapacitet gør os i stand til at tilbyde kvalitetsløsninger til erhverv i hele Danmark. Som global leverandør med egne fabrikker har vi mulighed for at tilbyde kundespecifikke løsninger med hurtig levering i høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Har du en forespørgsel om et specifikt produkt, eller har du yderligere spørgsmål til vores krympeprodukter? Så er vi klar til at hjælpe på telefon 46 73 00 55. Du er også velkommen til at sende os en mail på contact@radiflex.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter