Vælg en side

Print Print 

Krympemuffesæt m. lim

Køb dit krympemuffe sæt her

Alle vores krympemuffe sæt er krympeflex med indvendig lim. Krympeflexen er pakket i praktiske poser således, at det er nemt og praktisk blot at tage en pose, når der skal samles forskellige typer kabler. Krympeflexen er produceret i en god og kraftig kvalitet. Den har en stærk og holdbar lim indvendig, der sikrer mod indtrængning af fugt og samtidig laver en stærk og holdbar løsning. Vores sæt af krympemuffer leveres med en let forstålig instruktionsmanual, og de kan produceres som private label – også ved mindre styk antal.

Krympeflexen er produceret i en god og kraftig kvalitet, og med en stærk og holdbar lim indvendig, der sikre mod fugt indtrængen, og laver en stærk og holdbar løsning.

Stort udvalg af krympemuffe sæt

Vi forhandler flere forskellige sæt af krympemuffer. Vi tilbyder blandt andet et samle muffe sæt, et kit sæt og et installationsmuffe sæt til lav spænding. Hos os finder du et krympemuffe sæt, hvad enten du skal bruge et, der dækker meget små kabler eller et, der dækker meget store kabler. Vi har et stort udvalg i mange forskellige størrelser (MM3).

Hvad anvender man krympemuffer til?

Et krympemuffe sæt kan blandt andet anvendes til at samle to elkabler. Det er derfor en god løsning, hvis du skal have repareret et ødelagt kabel, eller hvis du ønsker at forlænge et installationskabel. Et krympemuffe sæt skal kun anvendes ved samlinger, man ikke regner med skal åbnes igen.

Hør mere om vores sæt af krympemuffer

Ønsker du yderligere informationer omkring vores forskellige sæt af krympemuffer, eller vil du gerne bestille et krympemuffe sæt? Så kontakt os gerne på telefon 46 73 00 55 eller på vores mail contact@radiflex.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med din ordre.

TypeDækker
5 mini5 X 1,5 – 4 MM2
15 X 4 – 16 MM2
25 X 10 – 35 MM2
35 X 35 – 95 MM2
45 X 120 – 300 MM2

Type; 5 mini, 1, 2, 3 og 4 er mellemvægget krympeflex.

TypeDækker
Light 1.5 X 1,5 – 2,5 MM2
Light 2.5X 4 – 10 MM2

Type; Light 1. og Light 2. er tyndvægget krympeflex.

Andre kunder købte også:

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter