Vælg en side

Print Print 

Krympemuffe – krympemuffesæt med lim

Køb dit krympemuffesæt her

Alle vores krympemuffesæt er krympeflex sæt med indvendig lim. Krympeflexen er pakket i praktiske poser, så det er nemt og praktisk blot at tage en pose, når der skal samles forskellige typer kabler. Krympeflexen er produceret i en god og kraftig kvalitet. Den har en stærk og holdbar lim indvendig, der sikrer mod indtrængning af fugt og samtidig laver en stærk og holdbar løsning. Vores sæt af krympemuffer leveres med en let forstålig instruktionsmanual, og de kan produceres som private label – også ved mindre styk antal.

Stort udvalg af krympemuffesæt

Vi forhandler flere forskellige sæt af krympemuffer og krympemuffesæt med lim. Vi tilbyder blandt andet et samlemuffe-sæt, et kit-sæt og et installationsmuffe-sæt til lav spænding. Hos os finder du et krympemuffe sæt, hvad enten du skal bruge et, der dækker meget små kabler eller et, der dækker meget store kabler. Vi har et stort udvalg i mange forskellige størrelser (MM3).

Hvad anvender man krympemuffer til?

Et krympemuffe sæt kan fx bruges til at samle to elkabler. Det er derfor en god løsning, hvis du skal have repareret et ødelagt kabel, eller hvis du ønsker at forlænge et installationskabel. Et krympeflex sæt skal kun anvendes ved samlinger, man ikke regner med, skal åbnes igen.

Beskytter kabelsamlingen

Krympesættet har en stærk og holdbar lim indvendig, der sikrer mod indtrængning af fugt og samtidig laver en stærk og holdbar løsning. Det er derfor en god løsning til fx el-kabler. Vores krympeflex-sæt leveres med en letforståelig instruktionsmanual. Krympemuffe vandtæt kan produceres som private label – også ved mindre styk antal.

Krympemuffesættet er produceret i en solid og kraftig kvalitet med en stærk og holdbar lim indvendig. Det sikrer emnet mod fugt og er en stærk og holdbar løsning.

Hør mere om vores sæt af krympemuffer

Ønsker du yderligere informationer omkring vores forskellige sæt af krympemuffer el eller til rør, eller vil du gerne bestille et sæt? Så kontakt os gerne på telefon 46 73 00 55 eller på vores mail contact@radiflex.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med din ordre.

Type Dækker
5 mini 5 X 1,5 – 4 MM2
1 5 X 4 – 16 MM2
2 5 X 10 – 35 MM2
3 5 X 35 – 95 MM2
4 5 X 120 – 300 MM2

Type; 5 mini, 1, 2, 3 og 4 er mellemvægget krympeflex.

Type Dækker
Light 1. 5 X 1,5 – 2,5 MM2
Light 2. 5X 4 – 10 MM2

Type; Light 1. og Light 2. er tyndvægget krympeflex.

Du kunne også være interesseret i…