+45 46 73 00 55 contact@radiflex.dk
Vælg en side

Spiralviklet rør - kabelbeskyttelse

Opnå effektiv kabelbeskyttelse med et spiralviklet rør. Rørene leverer en hurtig og simpel metode til at samle og beskytte kabelbundter mekanisk – både før og efter installation. Med spiralviklet rør kan kabler og ledninger føres ud med kabelbeskyttelse hvor som helst på ledningen, lige der hvor der er brug for det.

Fleksibel og alsidig kabelbeskyttelse

Et spiralviklet rør er fleksibelt og kan let og enkelt bøjes rundt on hjørner og kanter. Anvendes blandt andet til ledningsføring og kabel føring i kontorbygninger, bilindustrien og andre steder, hvor der er brug for beskyttelse. Standardfarven er sort og transparent, men kan leveres i alle farver. Leveres i en løs ”ring”

Vi hjælper dig med vejledning

Materialet er PA66 Nylon som standard, men kommer i mange andre materiale-versioner som Low smoke, PVC, PP, PELD, samt i flammehæmmende version. Kontakt vores salgsafdeling for nærmere rådgivning, for hvilken typer der passer til lige netop din opgave HER

Viser alle 5 resultater

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter