Vælg en side

FRS Minibokse - Miniboks til krympeflex

Miniboks til krympeflex

En miniboks er en praktisk og funktionel beholder og dispenser, der gør det nemt både at opbevare og anvende tyndvægget krympeflex. Miniboks fås både med eller uden lim i forskellige størrelser.

Med lim – til fx elektriske installationer

Denne type miniboks egner sig godt til el-installationer, er vandtæt og beskytter mod fugt. Boksen er fleksibelt, dobbeltvægget og består af polyolefin. Denne minibox er med flammehæmmer med lim indvendig og en indervæg af varmt og smeltbart klæbestof. Produktet har en høj krympefaktor på 3:1 og fås i størrelsen fra 3/1 til 24/8. Se mere om minibokse med lim her.

Uden lim – til generel isolering, fx bilværksted mv.

Denne type krympeflex er velegnet til almene isoleringsopgaver. Miniboxen indeholder en fleksibel tyndvægget krympeflex uden lim med flammehæmmer og krympefaktor 2:1 eller 3:1. Minibox uden lim fås i størrelsen 1,2 til 25,4.
Læs mere om vores bokse uden lim her.

Praktisk og nem at bruge

En praktisk minibox mindsker spild og gør det nemt at håndtere og udrulle krympeflex på fx værkstedet eller i en servicevogn. Boksen er en fordel, når du skal bruge og opbevare tyndvægget krympeflex med eller uden lim:

  • Nem opbevaring
  • Hurtig håndtering
  • Mindre spild

Boksen passer til hylden ”Rack til minibokse” med plads til 6 miniboxe. Hylden er fremstillet i kraftigt metal, der er lakeret, og den fås i et væld af forskellige farver. Se yderligere information, fotos og dimensioner her.

Få en minibox som private label

Vi tilbyder miniboxe som private label med fx:

  • Eget logo
  • Stregkode/varenummer
  • Specifikationer

Læs mere om vores private label-løsninger her.

Global specialist og erfaring siden 1974

Radiflex er en dansk producent af krympeflex af højeste kvalitet. Vi producerer et bredt udvalg af krympeprodukter til både det danske og det globale marked. Vi kan også tilbyde mange løsninger for kabelstrips. Samtidig er vi fleksible og tilbyder skræddersyede løsninger til den enkelte virksomhed.

Har du spørgsmål til vores bokse?

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål til vores produkter. Ring til os og få en snak om dine ønsker på telefon 46 73 00 55 – eller send os en mail med din forespørgsel på contact@radiflex.dk.