+45 46 73 00 55 contact@radiflex.dk
Vælg en side

Print Print 

Fletstrømpe åben

Fletstrømpe ”wrap around” åben

Denne fletstrømpe er en åben ”wrap around”  til alle former for kabler  med en kapacitet på udvidelse på 150%. Er meget  fleksibilitet, fjeder tilbage og høj modstand  slid. Den er designet til at beskytte ledninger, kabler, rør, slanger og skumisolering mod mekanisk nedbrydning som følge af udsættelse for berøringsforhold i vibrerende installationer. Det kan installeres ved at åbne ærmet, fodre over applikationen og slippe. Kan bruges i mange applikationer såsom kabelsamling  og kabelsikring

Standardfarve er sort, men anden farve er mulig, og også standard spolestørrelse på 25 meter kan leveres på anden længde på anmodning.

 

Produktinformation  
Materiale PET
Driftstemperatur min -50°C
Driftstemperatur maks. +150°C
Smeltepunkt +250°C
Standard farver Sort
Standard spoler 25 m
Kemisk modstandsdygtig Modstandsdygtig over for ammoniumhydroxid, klor, diesel, detergenter, ethanol, saltsyre, uorganiske opløsningsmidler, mineralolier, hvid sprit og de fleste kemikalier og almindelige brændstoffer.

 

Andre kunder købte også:

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter