Vælg en side

Print Print 

Spiral viklet rør

Spiral viklet rør
Spiral viklet rør leverer en hurtig og simpel metode til at samle og beskytte kabelbundter mekanisk både før og efter installation. Med spiralviklet rør kan kabler og ledninger føres ud hvor som helt på ledningen, lige der hvor der er brug for det.
Spriralviklet rør fleksibel og kan let og enkelt bøjes rundt on hjørner og kante.
Anvendes bland andet til ledningsføring og kabel føring i kontorbygninger, bil industrien og andre steder hvor der er brug for kabel beskyttelse.
Standard farven er sort og transparent, men kan levere i alle farver.
Leveres i en løs ”ring”
Materialet er PA66 Nylon som standard, men kommer i mange andre materiale versioner som
Low smoke, PVC, PP, PELD, samt flammehæmmende version.

Kontakt vores salgs afdeling for nærmere rådgivning, for hvilken typer der passer til lige netop din opgave HER

Spiral viklet rør – LDPE Sort/Neutral.

Beskrivelse:
Spiral viklet rør med lav brandrisiko leverer en hurtig og simpel metode til at samle og beskytte kabelbundter både før og efter installation. Spiral Binding tillader at føre kablerne ud, hvor som helst.

Bruges:
Egenskaberne som giver dette produkt dets lave brandrisiko, gør det ideelt til særlig brug f.eks. til tog-og lufttrafik, offentlige bygninger og stationer, hvor offtentlighedens sikkerhed er afgørende.

Spiral viklet rør – LDPE Flamme hæmmende.

Beskrivelse:
Spiral viklet rør er fremstillet af lav densitet polythene og tilbyder en simpel og hurtig metode til at bundte og beskytte kabelbundter, samtidig med at et eller flere kabler kan trækkes ud hvor som helst.

Bruges:
Bruges til at beskytte kabelbundter før og efter installation.

Spiral viklet rør – Nylon 12.

Beskrivelse:
Spiral viklet rør Nylon 12 leverer en hurtig og simpel metode til at smale og beskytte kabelbundter både før og efter installation. Spiral viklet rør Nylon 12 tillader at føre kablerne ud hvor som helst.

Bruges:
Bruges til at bundte kabler der skal bruge en høj grad af mekanisk beskyttelse i automobilindustrien såvel som under elektriske installationer.

Spiral viklet rør – Sort/Hvid.

Beskrivelse:
Spiral viklet rør er fremstillet af lav densitet polyhene eller nylon, og tilbyder en simpel og hurtig metode til at bundte og beskytte kabelbundter, samtidig med at et eller flere kabler kan trækkes ud hvor som helst.

Bruges:
Bruges til at bundte kabler der skal bruge en høj grad af mekanisk beskyttelse i automobilindustrien såvel som under elektriske installationer.

piral viklet rør – Metal indhold.

Beskrivelse:
Vores Spiral viklet rør med metal benyttes til at bundte og beskytte kabler og ledninger. Der er designet til brug i fødevarefabrikker og maskiner. Det høje indhold af metal er ideelt for pålidelig opdagelse via almindeligt tracking-udstyr.

Nøglefunktioner:
– Rustfrit stål konserverer og leverer modstand mod rust
– Blå farve for visuel genkendelse
– Høj fleksibilitet
– Velegnet til eftermontering
– Ideel til forgrening af kabler hvor som helst
– Flyder ved normal vandtæthed

Bruges:
Spiral viklet rør med metal er en alsidig form for beskyttelse da det kan monteres in situ. Det tillader endvidere at trække kabler ud hvor som helst. Det er en ideel løsning for bundtning og beskyttelse af kabler inden for fødevareindustrien.

Andre kunder købte også:

Du kunne også være interesseret i...