Krympeflex med lim

Anode endemuffe

Pres muffe, krympbar med lim

Lodde muffe med smeltbar tin.

Alt i krympeflex

Silikone slanger i mange farver og dimensioner

Ende muffer med lim

Flet strømper. Stort udvalg

Mini boxe med og uden lim

Kabel opmærkning

Vi kan printe på alt krympeflex

ALLE typer krympeflex

Fra 1mm og op til 500mm

Om Radiflex

Radiflex er en moderne dansk plast producent af krympeslanger, krympeflex, slanger, silicone tubes og profiler samt relaterende tilbehør.

Vi råder over produktionsanlæg i Danmark og i Øst Europa, hvilket gør os til en fleksibel, attraktiv og global leverandør af blandt andet silicone tube, krympeflex og krympeslanger.

Lige siden vores begyndelse i 1974 i Hedehusene, har vi altid sørget for at producere vores produkter i én kvalitet - nemlig den bedste.

Vores ekspertise er en af mange grunde til, at vi den dag i dag har mange kunder, der har været med os helt fra begyndelsen og helt frem til i dag, hvor vi bor i nye og større lokaler i Jyllinge.

OBS! Se iøvrigt vores artikel i Aktuel Elektronik

OBS! Se iøvrigt vores artikel i Plast Panorama

 

Produktion i en høj kvalitet

Fabrikkerne er i dag udstyret med alle nødvendige maskiner, der gør, at vi er i stand til at sikre vores mange kunder en sikker og stabil levering og selvfølgelig til den aftalte tid.

Vi ordreproducer og har ligeledes et lager af krympeslanger, silicone tubes og tilbehør, der alle er godkendte efter nogle af de strengeste godkendelser, som bl.a. UL og MIL.

Naturligvis er vi ISO 9001 certificeret, og der produceres efter ROHS direktivet.

Vi er store nok til at være en global producent af blandt andet silicone tube, men samtidig fleksible nok til at være en attraktiv partner.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – men vi er fleksible på alle andre punkter.

Vi foretager udelukkende salg til det professionelle marked - intet salg til private. Radiflex er din leverandør af silicone tube og andre produkter i hele Danmark. 

iso-9001.jpg