+45 46 73 00 55 contact@radiflex.dk
Vælg en side

Om Radiflex – specialist i silicone tube mv.

 

Radiflex er en moderne dansk plast producent af krympeslanger, krympeflex, slanger, silicone tubes og profiler samt relaterende tilbehør.

Vi råder over produktionsanlæg i Danmark og i Øst Europa, hvilket gør os til en fleksibel, attraktiv og global leverandør af blandt andet silicone tube, krympeflex og krympeslanger.

Lige siden vores begyndelse i 1974 i Hedehusene, har vi altid sørget for at producere vores produkter i én kvalitet – nemlig den bedste. Det gælder både silicone tube, krympeflex og alt andet.

Vores ekspertise er en af mange grunde til, at vi den dag i dag har mange kunder, der har været med os helt fra begyndelsen og helt frem til i dag, hvor vi bor i nye og større lokaler i Jyllinge.

Produktion i høj kvalitet

Fabrikkerne er i dag udstyret med alle nødvendige maskiner, der gør, at vi er i stand til at sikre vores mange kunder en sikker og stabil levering og selvfølgelig til den aftalte tid.

Vi ordreproducer og har ligeledes et lager af krympeslanger, silicone tubes og tilbehør, der alle er godkendte efter nogle af de strengeste godkendelser, som bl.a. UL og MIL.

Naturligvis er vi ISO 9001 certificeret, og der produceres efter ROHS direktivet.

Vi er store nok til at være en global producent af blandt andet silicone tube, men samtidig fleksible nok til at være en attraktiv partner.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – men vi er fleksible på alle andre punkter.

 

Salg af silicone tube mv. for erhverv

Vi foretager udelukkende salg til det professionelle marked – intet salg til private. Radiflex er din leverandør af silicone tube og andre produkter i hele Danmark. 

Pressen skriver

Vi er blevet inteviewet til forskellige aviser, læs her hvad de skriver.

Aktuel Elektronik – læs her

Plast Panorama – læs her

Præsentations video

Få et hurtigt indblik i hvem vi er og hvad vi kan gøre for jer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få et lille udpluk af vores sortiment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye produkter samt tips til krympeflex. Vi sender ca. et nyhedsbrev hver 14. dag, så du behøver ikke at være bekymret over vi spammer dig :)

Thank you for signing up for our newsletter

Sign up to our newsletter

and get a small selection of our products

Sign up to our newsletter and recieve information about new products and tips about shrinking tubes. You will recieve our newsletter every 14 days :)

Thank you for signing up for our newsletter